Розробка та дослідження інформаційної системи організації та координації волонтерської діяльності - Рибаков, М. Д. (My University, 2024)
Мета роботи – розробка та дослідження окремих елементів і функцій інформаційної системи для підвищення ефективності організації та координації волонтерської в реальному часі, з використанням інтегрованого підходу. Система буде розроблятись з використанням мікросервісної архітектури, де за сервіс бекенду відповідає FastApi Python, за сервіс бекенду відповідає react.js, а за сервіс аутинтефікації Firebase Auth. В якості системи управління базами даних було обрано SQL Server Management Studio — система управління базами даних, яка розробляється корпорацією Microsoft. Об’єктом розробки є додаток для оптимізації ефективності організації та координації волонтерської діяльності, який може бути використаний волнтерськими організаціями або звичайними користувачами у яких є потреба розширити сферу використання не тільки в живу, а і у Інтернеті.
Keywords: життєвий цикл; волонтер; користувач