Застосування інфрачервоного далекоміра sharp в комп'ютерній системі з програмованою логікою - Лебедєв, О. Г.; Котелевський, І. І. (My University, 2020)
У даній статті розглядається застосування інфрачервоного далекоміра Sharp в комп'ютерній системі з програмованою логікою (КСПЛ). Сімейство інфрачервоних далекомірів SHARP широко використовується для вимірювання відстані в різних сферах застосування КСПЛ. Основною перевагою даного сімейства датчиків є використання методу тріангуляції для вимірювання відстані, що дозволяє істотно знизити вплив відбивної здатності поверхні об'єкта, до якого вимірюється відстань, на точність вимірювання.
Keywords: далекомір