Модель нанесення цифрових водяних знаків на JPEG-зображення - Скиба, О. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка, дослідження та вдосконалення моделі нанесення цифрових водяних знаків на JPEG зображення. Основна увага приділяється забезпеченню високого рівня стійкості водяних знаків до різних видів атак, збереженню якості зображення та забезпеченню ефективності та надійності методу. Завдання роботи: аналіз існуючих методів нанесення цифрових водяних знаків; вибір та обґрунтування методології; розробка моделі нанесення водяного знака; експериментальне дослідження; аналіз стійкості водяного знака.
Model for Applying Digital Watermarks to JPEG Images
Keywords: ЦВЗ; стеганографія; нанесення цифрових водяних знаків