Ігровий програмний застосунок в жанрі Open-World RPG «Northpoint» - Ракітін, В. О. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – ігровий програмний застосунок в жанрі Open-World RPG «Northpoint». Мета розробки – спроєктувати та реалізувати ігровий застосунок, що поєднує відкритий ігровий світ, інтерактивні механіки, систему розвитку персонажа, бойову систему, діалогову взаємодію та квестові завдання. Метод рішення – середовище розробки Unreal Engine 5.5, мова програмування C++, система візуального скриптування Blueprints. У результаті розробки створено повноцінний ігровий застосунок з реалізованими механіками керування персонажем, бойовою системою, взаємодією з ігровим середовищем та персонажами, інвентарем, системою прогресії навичок, діалогами, квестами та можливістю збереження ігрового прогресу.
Keywords: система розвитку персонажа; Open-World RPG «Northpoint»; відкритий ігровий світ; квестові завдання