Спосіб передачі інформації - UA70955 - Обод, І. І.; Нікітіна, Л. О.; Нікітін, С. О.; Свид, І. В. (ХНУРЕ, 2012)
Спосіб передачі інформації, який полягає в тому, що випромінюють станцією, що передає, запит на передачу, котрий приймають станцією, що приймає, випромінюють станцією, що приймає, дозвіл на передачу, котрий приймають станцією, що передає, формують та випромінюють інформаційний пакет станцією, що передає, котрий приймають станцією, що приймає, декодують інформацію та випромінюють станцією, що приймає, підтвердження прийому інформації, який відрізняється тим, що станцією, що приймає, визначають, за допомогою фазованої антенної решітки, просторове положення станції, котра випромінює дозвіл на передачу, формують у напрямку цієї станції вузьку діаграму спрямованості, за допомогою котрої здійснюють прийом інформаційного пакету та формують провал у діаграмі спрямованості фазованої антенної решітки у напрямку на станцію, що передає інформаційний пакет.
Keywords: інформаційне забезпечення; системи спостереження