Определение понятия «требование к информационной системе» - Евланов, М. В. (My University, 2012)
Розглянуто основні існуючі визначення терміну «вимоги». Встановлено необхідність уточнення визначення терміну «вимоги до інформаційної системи». На базі існуючого визначення терміну «вимога» запропоновано формулювання визначення терміну «вимога до інформаційної системи». Сформульовані визначення основних груп вимог до інформаційної системи. The main existing definition of the term "requirement" are considered. Established the need for clarification of the term "information system requirements". Based on the current definition of the term "requirement" proposed wording of the definition of the term "information system requirement". Formulated by defining the core information
Keywords: информационные системы; ИТ-услуга; ИТ-сервис; функциональное требование