Аудіобрендинг: вплив звуку на створення брендової ідентичності - Гарбузова Д. (ХНЕУ, 2024)
Імідж компанії формується за допомогою певних цінностей та асоціацій, що допомагають їй вирізнятися серед конкурентів. У сучасну епоху аудіобрендинг став динамічною силою спілкування брендів зі своєю аудиторією.
Keywords: звук; бренд