Дослідження методів аналізу даних поведінки користувачів веб орієнтованих систем - Іванов, О. В. (My University, 2019)
У результаті роботи здійснена програмна реалізація системи дослідження поведінки користувачів. Запропоновано вдосконалений метод прогнозування поведінки користувачів веб-орієнтованих систем
Keywords: аналітика; поведінка користувачів; node js; web–сайт