Т. 2 : Конференція "Автоматизовані системи та комп'ютеризовані технології радіоелектронного приладобудування" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2019)
Для науковців, викладачів, практичних працівників, студентів, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією проблематикою. Відповідальність за зміст поданого матеріалу несе його автор
Keywords: радіоелектронне приладобудування; комп'ютеризовані технології