Створення дистанційних курсів при підготовці здобувачів вищої освіти в галузі фізичної культури та спорту - Церковна, О. В.; Філенко, Л. В. (ХДАФК, 2021)
Представлене дослідження висвітлює можливості застосування платформи Moodle при створенні комп’ютерних навчальних курсів для здобувачів вищої освіти Харківської державної академії фізичної культури. В результаті проведеного дослідження було створено комплекс дистанційних курсів інформаційного профілю з відкритим доступом для здобувачів вищої освіти з фізичної культури та спорту. Creation of distance courses in the training of higher education in the field of physical culture and sports. The presented research concerned the coverage of the possibilities of using the Moodle platform in the creation of computer training courses for higher education students of the Kharkiv State Academy of Physical Culture. As a result of the research, a set of distance information courses with open access for higher education in physical culture and sports was created.
Keywords: дистанційна освіта; здобувачі освіти; Moodle; навчальні курси; інформаційні технології