Аналіз відвідуваності фанфік-сайтів в залежності від анонсів - Задорожна, В.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2026)
Інформація про відвідуваність сайту є важливою, оскільки дозволяє скоригувати подальші дії на розвиток проекту. Такі данні можуть залежати від різних речей, починаючи від цільової аудиторії, закінчуючи сезонними святами, як регіональними, так і популярними в світі. У даному випадку трохи розглянемо цю тему, хоч і невелику її частину, й можливість застосування даних.
Keywords: аналіз відвідуваності сайтів; фанфік-сайт