Розробка та дослідження системи автоматичного контролю та архівації результатів іспитів - Бганцов, Є. О. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є масив числових даних. Метою дослідження є розробка методів, що базуються на використанні методів шифрування, які дозволяють зменшити обсяг даних та захистити їх від зловмисників. Використано методи симетричного та лінійного шифрування, а також архівування. Проведено дослідження методів шифрування числових даних та методів архівування масивів чисел, їх зачист та попередня обробка. Проведено аналіз методів шифрування. Розроблено застосунок з іспиту та контролю даних. У результаті дослідження здійснена програмна реалізація системи автоматичного контролю та архівації даних з іспитів.
Keywords: симметричне шифрування AES; шифрування deflate; кодування RLE; архівування числових даних; обробка числових даних