Веб-застосунок "AI Hub" для роботи зі штучним інтелектом - Хабатілін, Д. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є створення web-застосунку «AI Hub» для інтеграції мовних моделей (LLM) та моделей генерації зображень у єдиному інтерфейсі, що забезпечує зручну взаємодію з інструментами штучного інтелекту. Методом вирішення задачі є використання сучасного стеку технологій, зокрема фреймворку Next.js, JavaScript, API OpenRouter та OpenAI, а також системи PocketBase для бекенд-функціональності. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розроблено повнофункціональний web-додаток, який дозволяє користувачам взаємодіяти з кількома мовними моделями та інструментами генерації зображень в єдиному середовищі. Кодова база побудована на основі модульної архітектури з використанням серверного рендерингу, динамічної маршрутизації, REST API та WebSocket для обміну даними в реальному часі. Програму реалізовано мовою JavaScript з використанням Next.js у середовищі Visual Studio Code. Додаток адаптований для роботи як на десктопних, так і на мобільних пристроях.
AI Hub Web Application for Working with Artificial Intelligence
Keywords: інтерфейс користувача; генерація зображень; Next.js; створення web-застосунку «AI Hub»