Дослідження ігрових моделей реконфігурації мереж - Шергін, В. В. (My University, 2024)
Об’єктом досліджень є ігрові моделі прийняття рішень. Предметом досліджень є еволюція структури зв’язків безмасштабних мереж внаслідок взаємодії між вузлами за ігровими моделями. Метою роботи є дослідження еволюції структури зв’язків мереж в залежності від виду та налаштувань ігрової моделі.
Keywords: біматрична гра; повторювана гра; рівновага неша; сімейна суперечка