Дослідження методів та моделей автоматичного розпізнавання учасників аудіо розмови - Андрєєв, І. Г. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження є процес розпізнавання учасників розмови (Speaker Diarization). Мета роботи – дослідження етапів процесу розпізнавання учасників розмови, аналіз методів та моделей машинного навчання та нейронних мереж, а також сучасних фреймворків навчання моделей розпізнавання мовлення та промовців.
Keywords: розпізнавання мовлення; розпізнавання учасників аудіо розмови; аудіо розмова; розпізнавання промовців