Дослідження особливостей створення етикетки для трикотажної продукції - Дзюба, М. А. (My University, 2025)
Метою роботи є дослідження регіонального ринку етикетки для трикотажної продукції, її призначення, особливості оформлення та змісту інформації, зовнішні естетичні та інформаційні характеристики, використання матеріалів для виготовлення, формати та розміри. Приділено увагу рекламним таргетованим технологіям. На базі дослідницького матеріалу розроблено алгоритм створення етикетки у вигляді структурної схеми.Основний наголос у роботі приділяється розділу додрукарської підготовки, зокрема графічному створенню оригінал-макета. Результатом роботи є готовий алгоритм у вигляді схеми, яку можна застосовувати в навчальному процесі, а також створений оригінал -макет готової етикетки. В економічній частині роботи були виконані розрахунки, які дозволили обгрунтувати доцільність, актуальність та ефективність проведення цього дослідження.
Keywords: друковане видання; етикетка