Проектування інформаційної системи віддаленого керування поливом - Назаренко, О. М. (My University, 2024)
Мета роботи – розроблення прототипу системи віддаленого керування поливом з проектною частиною. В результаті кваліфікаційної роботи було спроектовано інформаційну систему віддаленого керування та реалізовано прототип, який повинен задовольнити стейкхолдерів, як початкова розробка системи. Система поливу спроектована так, що може працювати без постійного енергоживлення, тобто було створено енергоефективний режим який зменшує витрати енергії. Для живлення на тиждень повноцінної роботи системи пливу достатньо двох акумуляторів 18650. Система може самостійно визначати вологість грунту та підключати полив в момент коли значення вологості менше норми. Для взаємодії між системою поливу та користувачем була спроектована та реалізована прототипна система телеграм бота, через який ведеться контроль системи поливу.
Keywords: полив; прототип; енергоживлення; грунт