Дослідження алгоритмів пошуку інформації в спеціалізованих соціальних мережах - Хмелевський, О. В. (My University, 2019)
Метою роботи є створення програмного продукту для автовласників та інших користувачів, який повинен бути зручним та безпечним для користувача. Соціальна мережа спрямована на побудову спільноти в Інтернеті з людей зі схожими інтересами та діяльністю, а саме автомобілістів. Результатом є програмний прототип соціальної мережи, в якої єв'язок здійснюється за допомогою сервісу внутрішньої пошти або миттєвого обміну повідомленнями.
Keywords: веб-сервіс; соціальна мережа; php 7; javascript es5; jquery; HTML5/CSS3