Впровадження інноваційних технологій в навчальному процесі у вищих навчальних закладах - П’ятикоп, І. Б. (My University, 2013)
Стаття аналізує необхідність використання нових педагогічних технологій викладання іноземних мов в немовних вузах в умовах нових економічних відносин та жорсткої конкуренції на ринку.
Keywords: комунікаційна компетенція; соціокультура; тренінгові технології; особистісно-орієнтована структура