Проєктування мультимедійного навчального комплексу для введення в гейм-дизайн «Roblox Studio» для дітей 10-13 років - Молчанова, Е. М. О. (My University, 2024)
Метою атестаційної роботи є проектування мультимедійного навчального комплексу для введення в гейм-дизайн Roblox Studio для дітей 10-13 років. В кваліфікаційній роботі виконано проектування мультимедійного навчального комплексу, для вивчення основ гейм-дизайну та використання програми Roblox Studio. Комплекс розрахований на дітей 10-13 років, які зацікавлені у вивченні гейм-дизайну, створенні графіки та власних ігор. Актуальність та унікальність роботи полягає у поєднанні двох аспектів: створенні мультимедійного навчального комплексу із фокусом на використання застосунку Roblox Studio та інструменту Figma для його розробки. Результатом виконання атестаційної роботи є видання, доступне онлайн з різних пристроїв, таких як комп'ютери, планшети та смартфони. Також розрахована економічна складова - повна вартість розробки сайту та очікувана сума прибутку. Доведена доцільність впровадження сайту (мультимедійного навчального комплексу) на підприємстві/організації. Розроблений мультимедійний навчальний комплекс суттєво відрізняється від аналогів та є затребуваний в освітній галузі для вікової категорії 10-13 років.
Keywords: мультимедійне видання; навчальний комплекс; проектування видання; графічний дизайн; модульна сітка; гейм-дизайн; roblox studio