Аналіз методів модуляції сигналів у цифрових системах передачі даних - Плех, О. А.; Скорик, Ю. В. (ХНУРЕ, 2024)
Метою доповіді є аналіз методів модуляції сигналів у цифрових системах передачі даних для визначення оптимальних параметрів, які підвищують ефективність системи передачі.
Keywords: аналіз методів модуляції; цифрові системи передачі; оптимальні параметри; ефективність системи передачі