Автоматні моделі в системах управління реального часу - Малахов, М. В. (My University, 2019)
Під системою управління реального часу розуміють систему, коректність функціонування якої залежить не лише від логічних значень управляючих дій, але і від часу, протягом якого ці дії виконуються. Таким чином, в системах реального часу завдання мають бути виконані в межах заданого проміжку часу.
Keywords: часовий автомат; автомат Мура; система керування реального часу; мікроконтроллер