Оцінка якості інформаційного забезпечення споживачів системи контролю повітряного простору ідентифікаційними системами - Свид, І. В.; Обод, А. І. (ПНТУ, 2017)
В статі наводиться оцінка якості інформаційного забезпечення споживачів даними ідентифікаційної системи як одного із головних інформаційних ресурсів системи контролю повітряного простору.
Оценка качества информационного обеспечения потребителей системы контроля воздушного пространства идентификационными системами
Evaluation of the quality of information support for consumers of airspace control system by identification systems
Keywords: інформаційне забезпечення; системи спостереження; системи спостереження повітряного простору