Метод оцінювання рівня вивченості суб’єкта навчання - Козлов, В. Є.; Козлов, Ю. В.; Кобзєв, В. Г.; Мощенко, І. О. (ХНУРЕ, 2020)
Розглянуто метод експертного оцінювання з використанням чотирибальних шкал порядку, придатий для визначення рівня вивченості суб’єкта навчання.
Keywords: експертний метод; шкали; результати навчання