Програмна система для управління заходами - Галушка, М. В. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є процес організації та управління заходами, включаючи створення подій, реєстрацію учасників, продаж квитків, надсилання сповіщень і моніторинг активності. Метою кваліфікаційної роботи є розробка веб-системи для управління заходами, яка дозволяє організаторам ефективно контролювати всі етапи підготовки та проведення подій, зокрема створення подій, управління користувачами, аналітику продажів квитків, перегляд статистики та збір відгуків. Методи розробки базуються на сучасному стеку технологій, що включає Nest.js та мову програмування TypeScript для розробки серверної частини системи, а також фреймворк Next.js з TypeScript для створення клієнтського інтерфейсу. Для зберігання інформації використовується реляційна база даних PostgreSQL [11]. В системі реалізовано модулі для реєстрації користувачів, створення та перегляду заходів, оформлення квитків, залишення відгуків, а також панель адміністратора для контролю за подіями та статистикою. Впроваджено механізми автентифікації та авторизації, що забезпечують безпеку взаємодії користувачів з системою. Розгортання front-end і back-end частин виконано на платформі AWS, що гарантує високу доступність і масштабованість. У результаті роботи створено повноцінну програмну систему для автоматизованого управління заходами з можливістю масштабування та розширення функціоналу.
Keywords: управління заходами; створення подій; реєстрація учасників; продаж квитків