Методи підвищення швидкості побудови топології сенсорної мережі - Павліченко, О. С. (My University, 2022)
Оглянуті робота сенсорної мережі, принципи побудови БСМ, методи та особливості роботи сенсорної мережі, методи побудови топології сенсорної мережі. Запропоновані алгоритми отримання даних с датчику та роботи Arduino, модель бездротової сенсорної мережі у Tinkercad та структура WoT-додатку. Розроблено модель побудови сенсорної мережі з графічним інтерфейсом користувача для доступу з браузера.
Keywords: бездротові сенсорні мережі; топологія сенсорної мережі; методи побудови сенсорної мережі; самоорганизація