Мультимедійний стрілецький тренажер з інтерактивним анімаційним сюжетом - Логвінов, О. С. (My University, 2021)
Розглянуто і проаналізовано різні аналоги стрілецьких тренажерів та комп'ютерних засобів 3д моделювання, анімації і ігрових движків. З використанням ігрового движка Unreal Engine створений проект анімаційного сюжету для мультимедійного стрілецького тренажера. В роботі досліджена практична і економічна ефективність використання комп'ютерних засобів 3д моделювання, анімації та движків мультимедійних комп'ютерних ігор для створення тренувальних сюжетів найбільш наближених до реальних бойових дій у мультимедійних комплексах стрілецької підготовки. Отримані результати демонструють високу ефективність використаного методу створення анімаційних сюжетів.
Keywords: анімаційний сюжет; 3D моделювання; анімація; движок мультимедійних комп'ютерних ігор; unreal engine; мультимедійний стрілецький тренажер; стрілецька підготовка