Система аналізу зображень ультрафіолетової дерматоскопії у ветеринарії - Ісаєва, О. А.; Аврунін, О. Г. (My University, 2022)
В роботі розглядаються питання можливості дослідження шерсті тварин за допомогою методів сучасної ультрафіолетової (УФ) дерматоскопії. Запропонований автоматизований аналіз дерматоскопічних зображень для виявлення деяких патологічних змін на шерсті тварин.