Програмна система керування продажами інтернет-магазину - Буряк, І. О. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – програмна система керування продажами інтернет магазину. Мета розробки – створення програмного застосунку, який дозволятиме придбати товари в інтернет-магазині та керувати продажами. Метод рішення – середовище розробки JetBrains Webstorm, мова програмування TypeScript. У результаті розробки створено програмний web-застосунок, який дозволяє покласти товари в корзину, сплатити за товари кредитною карткою, переглядати замовлення змінювати їх статуси.
Keywords: керування продажами; інтернет магазин; JetBrains Webstorm