Дослідження методів та моделей предиктивного обслуговування з використанням машинного навчання - Любченко, Ю. М.; Голян, В. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є дослідження математичних моделей машинного навчання, які підвищать ефективність виробництва на підприємствах шляхом прогнозування критичного стану обладнання. В доповіді наводиться порівняльний аналіз архітектур моделей машинного навчання та оцінка якості їх тренування на основі датасетів, що знаходяться у відкритому доступі.
Keywords: предиктивне обслуговування; машинне навчання