Арифметичні і логічні основи цифрових автоматів - Шкіль, О. С. (My University, 2015)
Це електронне навчальне видання призначене для студентів заочної форми навчання спеціальності «Комп’ютерна Інженерія» та студентів інших спеціальностей, які цікавляться основами комп'ютерної логіки. В якості навчального посібника може використовуватися студентами спеціальностей «Комп’ютерна інженерія», «Телекомунікації», «Комп'ютерні науки», «Інформатика», «Системи управління і автоматики» при вивченні дисциплін. Цей електронний ресурс доступний на умовах ліцензії Creative Commons Attributions ShareAlike license 3.0
Keywords: комп’ютерна арифметика; булева алгебра; теорія цифрових автоматів; мови опису апаратури; теорія графів; основи кубічного числення