Дослідження методів розробки програмного модуля автоматизованого управління замкненою виробничою ділянкою - Панков, А. А. (ХНУРЕ, 2024)
В роботі проведено аналіз предметної області виробничої промисловості та моделювання технічних систем, проведено порівняння програмних продуктів-аналогів як засобів реалізації, деталізовано мету та задачі проекту. Описано етап моделювання та проектування імітаційної моделі, побудовано структурно-функціональні моделі процесів побудови та використання моделі у нотації IDEF0, концептуальна модель системи OFD.
Keywords: імітаційна модель; гнучкі виробничі лінії; моделювання технічних систем