Дослідження методів аналізу емоційності документів про суб’єкта - Гладуш, І. В. (My University, 2020)
Метою магістерської атестаційної роботи є дослідження методів аналізу емоційності документів про суб'єкта задля вирішення задачі розпізнавання іменованих сутностей для текстів, написаних українською мовою. У процесі виконання магістерської атестаційної роботи було проведено аналіз предметної галузі, виділені і виявлені найбільш актуальні методи і алгоритми для розпізнавання іменованих сутностей і оцінки емоційності текстів, знайдені методі оцінки якості алгоритмів, зроблена реалізація та адаптація знайдених методів, а також їх перевірка.
Keywords: методи розпізнавання іменованих сутностей; емоційність документа; нейронна мережа; прототипування