Особливості верстання сайтів технологією No-code - Бережна, О. Б.; Чикурова, Д. Ю. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У цій статті досліджується зростання популярності технологій без кодування у веб-розробці. У ній висвітлюється, як ці платформи дозволяють користувачам без навичок кодування створювати складні цифрові продукти. У статті обговорюються як переваги, так і обмеження рішень без кодування. Як висновок, розглядається майбутній потенціал платформ без кодування у формуванні цифрового простору.
Keywords: технології без кодування; формування цифрового простору