Використання хмарних обчислень в системах збору та обробки даних з розумних пристроїв - Малько, А. Р. (My University, 2024)
Мета роботи – розробка пристрою мониторінгу температури та вологості з автоматичною передачею даних в хмару та подальшою візуалізацією. В процесі виконання роботи було розглянуто основні платформи для роботи з інтернетом речей, розроблено пристрій моніторингу температури та вологості у приміщені. Розроблено програмне забезпечення контролю та візуалізації даних. Результати дослідження можуть бути використані для виготовлення тестових зразків для розумного дому.
Keywords: мікроконтролер; температура; вологість