Стратегічне управління трудовими ресурсами - Кобзев, І. В.; Косенко, В. В.; Мельников, О. Ф. (My University, 2020)
У діловому світі «стратегічне партнерство» означає, що «робота кадрової служби повинна виконуватися якісно і відповідально, щоб бізнес досяг своєї мети» [1]. Проте, зосередження уваги на практичному результаті складно застосовувати в державному управлінні, зокрема, через відсутність чіткої системи відповідних заходів, запровадження яких засвідчило б ефективність управління трудовими ресурсами і його вплив на здатність організації досягати своїх цілей. Більше того, персонал кадрової служби звик до відстеження процесів, а не до отримання результатів. Тому кадрові служби повинні не тільки мислити стратегічно, але й дбати про вдосконалену систему оцінювання результатів роботи, щоб допомогти організації відстежити вплив стратегій кадрової служби.
Keywords: «стратегічне партнерство»; кадрові служби