Ігровий програмний застосунок у жанрі Roguelite RPG. Ігрові механіки, 3D графіка, AI - Донець, Д. С. (My University, 2024)
Об’єктом розробки є система тіней [1] і візуальних ефектів, штучного інтелекту та системи заклять, які є частиною комплексної роботи з розробки ігрового застосунку у жанрі Roguelite [2] RPG [3]. Метою розробки є оптимізована система тіней і система тісної взаємодії гравців за допомогою різних заклять у мультиплеєрі, що вписуються у концепт жанра. Метод рішення – середовище розробки JetBrains Rider, мова програмування C++ та Blueprint, ігровий рушій Unreal Engine 5, середовище 3D моделювання та анімації Blender. У результаті створено систему тіней, що створюються у реальному часі та систему заклять у мультиплеєрі, що є частиною комплексної роботи з розробки програмного застосунку в жанрі Roguelite RPG.
Keywords: комп’ютерна графіка; Roguelike; система тіней; візуальний ефект