Розробка WEB-платформи для проведення онлайн-виставок - Дорофєєва, К. С.; Чеботарьова, І. Б. (ХНУРЕ, 2022)
В роботі розглянуто розроблений веб-додаток, який призначений для проведення онлайн-виставок з можливістю розміщення мультимедійних файлів та проведення опитування. Проведено аналіз основних можливостей програм, призначених для опитування.
Keywords: онлайн; виставки