Обробка радіолокаційної інформації систем спостереження повітряного простору - Свид, І. В. (ЛІРА ЛТД, 2022)
Монографія присвячена питанням обробки радіолокаційної інформації систем спостереження повітряного простору в складі некооперативного спостереження (первині однопозиційні та багатопозиційні радіолокатори), незалежного кооперативного спостереження (вторинний радіолокатор, система IFF, MLAT, WAM) та залежного кооперативного спостереження (ADS та MARK-XIIa). Наведено коротку характеристику та можливості засобів інформаційного забезпечення користувачів системи контролю використання повітряного простору. Матеріали монографії призначено для наукових і науково-технічних працівників, які займаються розробкою, проектуванням, експлуатацією та інформаційним забезпеченням, як систем контролю використання повітряного простору, так і управління повітряного руху. Також матеріали монографії можуть бути корисними науково-педагогічним працівникам, аспірантам та здобувачам вищої освіти закладів вищої освіти.