Вибір еліптичних кривих до криптографічних застосувань - Долгов, В. І. (ХНУРЭ, 2005)
З'ясовано, що саме несуперсингулярні еліптичні криві при побудуванні криптосистем відкривають можливість широкого вибору між багатьма різними групами різного порядку, які можна отримати за допомогою еліптичних кривих.
Keywords: криптоалгоритм; стійкість криптоалгоритму; криптографія; криптосистема