Інтегровані технології в галузі інтелектуальних обчислень - Семенець, В. В.; Філатов, В. О. (Новабук, 2022)
У п'ятому розділі монографії представлені результати досліджень у галузі інтелектуального аналізу в системах реляційних баз даних, які розв’язують важливе завдання створення, розробки та використання технології інтелектуального аналізу даних і систем нечіткої логіки з метою підвищення ефективності процесів вилучення знань в інтегрованих реляційних базах даних.
Keywords: інформаційна система; реляційна модель; асоціативні залежності; інтелектуальний аналіз даних