Концепція юридичної відповідальності в трудовому праві України - Луцюк, П. С. (My University, 2016)
У статті піддаються критичному аналізу нові підходи до визначення правової сутності юридичної відповідальності в сучасному трудовому праві України. Обґрунтовується комплексний підхід до розуміння цієї відповідальності як сукупності матеріальної, дисциплінарної, адміністративноправової та кримінально-правової відповідальності за порушення у сфері трудових правовідносин
The concept of legal liability in the labor law of Ukraine
Keywords: юридична відповідальність; трудові правовідносини; працівник; притягнення до відповідальності; роботодавець