Розроблення лабораторного макету роботизованої виробничої ділянки зберігання товарно-матеріальних цінностей - Вільчинський, Д. В. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – це автоматизація зберігання товарно-матеріальних цінностей на промисловому виробництві. Предмет розробки – лабораторний макет роботизованої виробничої ділянки зберігання товарно-матеріальних цінностей. Мета роботи – проектування та складання макету роботизованої виробничої ділянки зберігання товарно-матеріальних цінностей, що дозволяє наглядно бачити як працюють такі системи, а також підвищити рівень підготовки спеціалістів даного напрямку за рахунок більш інтуїтивного навчання. В роботі розглянуто актуальні питання за темою, та які типи роботизованих ділянок бувають. Спроектовано та створено макет роботизованої виробничої ділянки зберігання товарно-матеріальних цінностей. Проведено випробування та аналіз. Розроблений макет може використовуватись у навчальному процесі спеціальності 151 Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології, для допомоги студентам у дослідженні систем автоматизації виробництва, електромеханіки, механіки, робототехніки та основ програмування.
Keywords: виробництво; зберігання товарно-матеріальних цінностей; мікроконтролер