Дослідження впливу штучного інтелекту на процес розробки дизайну інтерфейсів мобільних додатків - Пʼятницька, Є. (ХНЕУ, 2024)
Штучний інтелект і UI/UX дизайн — це дві сфери, які перетинаються та значно підвищують якість цифрових продуктів і послуг. Технології штучного інтелекту здатні трансформувати UI/UX дизайн, пропонуючи ефективну інформацію про поведінку користувачів, яка допомагає UI/UX дизайнерам створювати більш інтуїтивно зрозумілий, персоналізований та ефективний досвід користувача.
Keywords: UI/UX дизайн; якість цифрових продуктів