Метод покрокової обробки спеціалізованих даних за принципом квест-сценаріїв - Корнієнко, О. Ю. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є дослідження задачі комівояжера (квест-сценарій) для випадку, коли одночасно задіяно більше одного активного агента; розробка і дослідження методу розв'язання задачі, який полягає у визначенні квазіоптимального маршруту пересування агентів між підсистемами зберігання даних шляхом покрокової оптимізації. У ході виконання атестаційної роботи сформульовано задачу квест-сценаріїв, досліджено прототиповані рішення, розроблено власний алгоритм вирішення задачі, наведено результати експериментальних розрахунків, запропоновано напрямки подальшої роботи в області уніфікації розробленого методу з точки зору побудови різних структур швидкої покрокової обробки даних.
Stepwise Method for Specialized Data Processing Based on Quest Scenarios
Keywords: бездротова мережа; маршрутизатор; шлюз; firewall; wi-fi; WLAN