Выделение контекстно-процедурных зависимостей знание-емкого бизнес-процесса на основе анализа логов - Левыкин, В. М.; Чалая, О. В. (My University, 2016)
Розглянуто знання-місткі бізнес-процеси, які адаптуються виконавцями під час виконання за допомогою персональних знань і досвіду. Показано, що для підвищення ефективності управління такими процесами необхідно формалізувати знання виконавців і включити їх у модель процесу. Запропоновано метод виділення елементів контексту знанняємних бізнеспроцесів на основі аналізу логів, який створює умови для виявлення знань виконавців. Considered knowledge-capacious business processes, which are adapted by performers at the time of execution3 with the use of personal knowledge and experience. It is shown that to increase the management efficiency of such processes it is necessary to identify the context-dependent knowledge of the performers and then include them in the process model. A method is proposed for isolating the context-procedural dependencies of a knowledge-intensive business process on the basis of log analysis.
Keywords: знаниеемкий бизнес-процесс; интеллектуальный анализ процессов; процессное управление