Методи забезпечення самовідновлення програмного забезпечення в гетерогенних комп'ютерних системах - Ткаленко, О. В. (My University, 2020)
Метою работи є підвищення ефективності використання розподілених програмних систем за рахунок розробки та впровадження модифікованого мажоритарного методу самовідновлення, який зменшує час та знижує вартість відновлення. В процесі роботи було вирішено наступні задачі: досліджено існуючі методи та засоби забезпечення відновлення розподілених програмних систем; обрано мажорітарний метод самовідновлення, як метод з найменьшим часом виконання; розроблено модифікацію мажорітарного методу забезпечення самовідновлення програмного забезпечення в гетерогенних комп’ютерних системах, який знижує вартість процесу підтримки самовідновлення; розроблено програмні засоби підтримки забезпечення самовідновлення програмного забезпечення в гетерогенних комп’ютерних системах.
Methods of Providing Software Self-Recovery in Heterogeneous Computer Systems
Keywords: гетерогенні комп’ютерні системи; функціональна стійкість; самовідновлення; клієнт