Мотивація студентів під час навчання іноземної мови та вплив інтернет-ресурсів на її підвищення - Борисова, А. О.; Архипова, В. О.; Колесник, А. О. (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012)
Розглянуто визначення мотивації вивчення іноземних мов та основні види мотивації. Проаналізовано шляхи підвищення мотивації студентів у немовних ВНЗ та вплив інтернет-ресурсів на підвищення мотивації.
Keywords: мотивація; мовна компетенція; інформаційні технології