Математична модель для аналізу приладів поверхневої хвилі - Воловенко, М. В. (ХНУРЭ, 2003)
Розглянуто результати досліджень по вибору математичної моделі для адекватного опису приладів поверхневої хвилі. Зроблено відповідні припущення щодо спрощення математичної моделі. Запропонована математична модель випробувана на дослідженні вторинної емісії в залежності від форми первинного катода. Цю модель можна використовувати для наглядного показу процесів, які відбуваються в магнетроні, а також як перше наближення моделі до реального приладу.
Keywords: радиотехника