Спроба № 2 з питань «Вдосконалення трудового законодавства щодо понять нестандартних форм зайнятості» (трудовий договір з нефіксованим робочим часом) - Свічкарьова, Я. В. (Право, 2021)
У статті проаналізовано трудовий договір з нефіксованим робочим часом, представлений в проекті Закону України «Про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо врегулювання деяких нестандартних форм зайнятості», виявлено його співвідношення з договорами про роботу за викликом (договором «мінімум-максимум та договором з нульовим робочим часом), зроблено пропозиції щодо впровадження нестандартних форм зайнятості в трудове законодавство України. // The article analyzes the employment contract with non-fixed working hours, presented in the draft Law of Ukraine "On Amendments to the Code of Labor Laws of Ukraine on the settlement of some non-standard forms of employment", its ratio with challenges (minimum maximum agreement and agreement and agreement and agreement are revealed. With zero working hours), proposals for the introduction of non-standard forms of employment in the labor legislation of Ukraine.
Keywords: нестандартна зайнятість; робота за викликом; трудовий договір з нефіксованим робочим часом; non-standard employment; challenge work; employment contract with non-fixed working hours